Den attraktive arbejdsplads

Vi har brug for dine kompetencer


Region Syddanmarks medarbejdere løser opgaver inden for sundhed, socialområdet, psykiatri og regional udvikling. Med borgeren i centrum er vi med til at skabe et rummeligt og solidt samfund. Derfor er det vigtigt for regionen at kunne rekruttere de rigtige medarbejdere samtidig med, at vi udvikler medarbejdernes faglighed og kompetencer.

Region Syddanmark er den største arbejdsplads i Syddanmark med ca. 25.000 ansatte. Langt de fleste arbejder inden for sundhedsområdet på én vores fire sygehusenheder. Andre arbejder på vores sociale centre eller i psykiatrien. Ca. 600 medarbejdere arbejder i regionshuset i Vejle, der er regionens hovedsæde.

For at kunne levere en service til borgerne i absolut topklasse har vi brug for medarbejdere med mange forskellige uddannelser og kompetencer. Det er afgørende for regionen at være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, der kan yde en god service til borgerne. Derfor har vi fokus på gode rammer og arbejdsforhold.

Læs om, hvad vi kan tilbyde på vores hjemmeside.